Receptes bilde

Melno plūmju un marcipāna šokolādes bumbiņas

Lai gan pirmajā reizē pagatavošana var likties gana sarežģīta, gatavojot šīs...

Receptes bilde

Tortiļa ar sieru un šķiņķi

Liekot lietā mazliet izdomas, parasto siermaizīšu vietā var pagatavot ko...

Receptes bilde

Gateau Opera

Laba kafija ir būtiskākā šīs kūkas sastāvdaļa – fantastiskā garša tevi...

Receptes bilde

Burgeri ar tītara fileju un mocarellu

Par šādu burgermaizīti pusdienu kārbiņā priecāsies ne tikai bērni, bet arī viņu...

Receptes bilde

Sendviči ar bumbieriem un krēmsieru

Dažreiz nevajag neko lieki sarežģīt - tīras, garšīgas un saderīgas sastāvdaļas,...

Receptes bilde

Petits roulés feuilletés à la tapenade

Tapenāde jeb olīvu pasta Francijā ir klasika, ko īpaši bieži gatavo tieši...

Receptes bilde

Velouté de lentilles

Lēcu zupa, kuru Natālija, ja nāk viesi, parasti pasniedz ar foie gras krēmu, bet...

Receptes bilde

Ratatouille

Ratatouille ir Francijas klasika, ko gatavo sezonā, kad ir baklažāni, cukīni un...

Receptes bilde

Mini Crème brûlées au Foie Gras

Crème brûlée ir vēl viena no franču kulinārijas klasiskajām vērtībām, ko var...

Receptes bilde

Trusis ar bumbieriem

Bumbieris ir ideāls auglis, jo iederas gan sāļos, gan saldos ēdienos un, manuprāt,...

Receptes bilde

Gailenes ar melnajām lēcām un zaļajiem zirnīšiem

Pie saulainās krāsas gailenēm tā vien piestāv tumšās lēcas, ka radīs ne vien...

Receptes bilde

Sēklu maize ar gailenēm

Tikko no meža salasītas gailenes un sēklu maizīte, vai kas var būt labāks? Gaileņu...

Receptes bilde

Vīnogu pīrāgs

Rudens ir visīstākais laiks, lai ceptu tartes, kuru pamatnēm izmanto smilšu mīklu un...

Receptes bilde

Spinātu un tunča podiņi ar paipalu olām

Man šis ēdiens vairāk asociējas ar brīvdienu brokastīm vai branča maltīti, kad...

Receptes bilde

Plūmju krēms

Pavisam vienkāršs un dievīgi gaisīgs.

Receptes bilde

Baklažānu salāti

Salāti, kas lieliski iederēsies rudenīgā, siltas pievakares dārza ballītē....